Refugium trace elements

Productinformatie
REFUGIUM ReMineral sporenelementen

REFUGIUM ReMineral-sporenelementen vormen een specifieke aanvulling op waardevolle mineralen en sporenelementen zoals ijzer, zink en mangaan, die moeilijk opnieuw te doseren zijn in garnalen aquarium uit zacht water of snel worden geconsumeerd in aquaria.
Met name het osmosewater verwijdert hardheidcomponenten en verontreinigende stoffen evenals alle sporenelementen en kraanwater mist ook bepaalde sporenelementen.
Als deze niet worden vervangen, treden snel deficiëntieverschijnselen op zoals trage groei, ruiproblemen, misvormingen etc.
Met REFUGIUM ReMineral sporenelementen kunt u anticiperen op deze deficiëntieverschijnselen. Bovendien beschermt en verzorgt REFUGIUM ReMineral sporenelementen de garnalen met een uitgebalanceerd multivitaminecomplex, activeert het het immuunsysteem en versterkt zo de eigen afweer van het lichaam.

toepassing Voor regelmatige aanvulling van sporenelementen in het aquarium. Voor kraan- en osmosewater.
Dosering aquarium Voor regelmatige aanvulling op een punt met een goede waterbeweging in het aquarium, eenmaal per week 2 dispenserporties per 10 liter aquariumwater.
Dosering van osmosewater Bij het vullen van het aquarium met zuiver osmosewater, 4 dispenserporties voor 10 liter osmosewater.

Notitie Niet samen met vitaminepreparaten zoals Aqua-Tropica Nano-Vit of iets dergelijks. gebruiken om een ​​mogelijke overdosis sporenelementen te voorkomen.

Verkrijgbaar in: 30 ml voor 1000 liter / 125 ml voor 4000 liter